Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Home-Start Leusden

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinator Home-Start Leusden

Marianne ter Maat
06 51106776
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Adres
Mulderij 1
3831 NV Leusden

home-start.leusden@humanitas.nl
0651106776

Uitvoerende organisatie
Vereniging Humanitas

Gemeente
LeusdenGratis training start 26 september 2019

Doe vrijblijvend mee aan de voorbereidende training voor het mooie werk in gezinnen bij Home-Start.

Home-start Leusden 10 jaar


Home-start Leusden ondersteunt gezinnen sinds 2008. Ieder gezin kan door een zware periode gaan. Kan je een tijdelijk steuntje in de rug goed gebruiken? Meld je dan bij Home-start. Een vrijwilliger met opvoedervaring bezoekt jou dan wekelijks. Vrijwilligers ondersteunen een gezin gemiddeld tussen 9 en 15 maanden.

Je kan jezelf aanmelden. Organisaties kunnen ook aanmelden zoals Lariks, school, huisarts, JGZ.

Voor vragen of aanmelden bel met Marianne ter Maat op 06 511 06 776 of mail naar home-start.leusden@humanitas.nl.

Wij zijn weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Vind je het leuk om leusdense gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar een steuntje in de rug te bieden en jouw ervaringen als ouder/opvoeder te delen met andere ouders? Heb je per week een dagdeel de tijd om het gezin te bezoeken en sta je open voor bijscholing en begeleiding?

Meld je dan aan als vrijwilliger bij Home-Start Leusden.

OP 9 mei 2019 direct na de meivakantie starten we weer een basistraining voor nieuwe vrijwilligers. Mail bij interesse naar home-start.leusden@humanitas.nl of bel de coördinator, dan kunnen we een kennismaking plannen.

Deze training is 6 dagdelen van 9.30-12.30 uur op het kantoor van Humanitas en is op 9,16,22,29 mei en 5,13 juni, Muurhuizen 104 in Amersfoort. Deelname is gratis.