Welkom bij Home-Start Leeuwarden

Wij van Home-Start weten goed wat de uitdagingen en kansen zijn voor gezinnen in deze gemeente(n). Heb je problemen met de kinderen, weinig contact met vrienden of familie, gebrek aan geld of een ander probleem en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Home-Start is er voor jou. Home-Start wordt kosteloos aangeboden aan gezinnen met ten minste één kind tot zeven jaar. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook oudere kinderen in je gezin zijn.

Hoe meld ik me aan?
Ben je moeder of vader van een of meer jonge kinderen en wil je meer informatie over ondersteuning door een van onze vrijwilligers? Neem dan gerust contact op met de coördinator. Hiernaast – in de rechterkolom – vind je de gegevens van de Home-Start coördinator(en).

De Home-Start coördinator maakt een afspraak met jou om samen, bij jou thuis, je vraag te bespreken. Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld. Als het klikt, komt de vrijwilliger een dagdeel per week bij je thuis. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte kun je ondersteuning krijgen van drie maanden tot ongeveer een jaar, en soms ook langer.

Wil je vrijwilliger worden?
Als je overweegt om Home-Start vrijwilliger te worden, kun je bij de coördinator informatie opvragen. Ook kun je je direct aanmelden via het aanmeldformulier.

Wilt u Home-Start voor een gezin?
Als u denkt dat Home-Start voor een gezin een passend aanbod kan zijn, kunt u contact opnemen met de coördinator. Op de pagina verwijzer vindt u hierover meer informatie.

Organisatie
Home-Start Leeuwarden wordt aangeboden in de gemeente(n) Leeuwarden.
Wij werken samen in deze gemeente(n) met of vanuit de Centra voor Jeugd en Gezin, en zorgen voor een goede toegang en bereikbaarheid van Home-Start voor alle ouders en kinderen.
Home-Start Leeuwarden

#
Home-Start Leeuwarden stelt zich voor:

Ytsje Noordenbos, Gerda Groen.
Voor informatie Ún vragen kunt u ons bellen op 058 2666608. U kunt ons ook een email sturen met uw vraag: leeuwarden@home-start.nl

Bezoekadres

Prof Mr P S Gerbrandyweg 75
8922 EM Leeuwarden

De uitvoerende partij is:

VERENIGING HUMANITAS