Welkom bij Home-Start Utrecht

Bij Home-Start weten we goed wat de uitdagingen en kansen zijn voor gezinnen in deze gemeente. Heb je problemen met de kinderen, weinig contact met vrienden of familie, gebrek aan geld of een ander probleem en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Home-Start is er voor jou. Home-Start wordt kosteloos aangeboden aan gezinnen met ten minste één kind onder de 14 jaar. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook nog oudere kinderen in je gezin zijn.

Hoe meld ik me aan?
Ben je moeder of vader van een of meer jonge kinderen en wil je meer informatie over ondersteuning door een van onze getrainde vrijwilligers? Neem dan gerust contact op met één van de coördinatoren. Hiernaast – in de rechterkolom – vind je hun gegevens.

De Home-Start coördinator maakt een afspraak met jou om samen, bij jou thuis, je vraag te bespreken. Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld. Als het klikt, komt de vrijwilliger elke week bij je thuis. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte kun je ondersteuning krijgen van drie maanden tot ongeveer een jaar, en soms ook langer.

Wil je vrijwilliger worden?
Als je overweegt om Home-Start vrijwilliger te worden, kun je bij de coördinator informatie opvragen. Ook kun je je direct aanmelden via het aanmeldformulier.

Wilt u Home-Start voor een gezin?
Als u denkt dat Home-Start voor een gezin een passend aanbod kan zijn, kunt u contact opnemen met de coördinator. Op de pagina verwijzer vindt u hierover meer informatie.Organisatie
Home-Start Utrecht is in de gemeente Utrecht ondergebracht bij U Centraal. Wij werken samen met diverse partners in de stad waardoor Home-Start goed bereikbaarheid is voor alle ouders en kinderen.
Home-Start Utrecht

# # # #
Home-Start Utrecht stelt zich voor:

Marja van der Kroef, Tjitske de Jong, Sonja Boere, Marion Liedmeijer, Evelien van den Heuvel.
Voor informatie Ún vragen kunt u ons bellen op een van de volgende vier nummers: Marja 06-10781106 of Tjitske 06-10780546 of Sonja 06-10779664, Marion of Evelien 06-10780756 . U kunt ons ook een email sturen met uw vraag: utrecht@home-start.nl

Bezoekadres

Pieterskerkhof 16
3512 JR Utrecht

De uitvoerende partij is:

U Centraal