Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Home-Start Rijswijk

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinator Home-Start Rijswijk

Janine Gilliot
06-51049569
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Adres
P. van Vlietlaan 10
2285 XM
Rijswijk

j.gilliot@humanitas.nl
06-51049569

Uitvoerende organisatie
Vereniging Humanitas

Gemeente
Rijswijk

Social links


Met een ander gezin praten en sparren over je ervaring met opvoeden en opgroeien?

Er is weer ruimte voor nieuwe Home-Start vrijwilligers in Rijswijk. Vrijwilligers die graag een gezin ondersteunen door tijdelijk ondersteuning te bieden in de vorm van vriendschappelijk contact, samen nadenken over oplossingen, samen naar buiten gaan en advies en tips geven uit eigen ervaring.

De training voor nieuwe vrijwilligers is gestart. Vanwege de samenwerking met de andere Hom-Start locaties in de regio vindt het plaats in Zoetermeer.


De training voor nieuwe vrijwilligers is gestart.


Nieuwe training voor Home-Start vrijwilligers in Rijswijk


Kitty vertelt waarom zij Home-Start vrijwilliger is