5e groep vrijwilligers ontvangen certificaat

Vanochtend ontvingen 6 nieuwe Home-Start vrijwilligers hun welverdiende certificaat in het gemeentehuis van Sneek. In zes dagdelen leerden zij meer over Home-Start, hun waarden en normen en oefenden met communicatievaardigheden, grenzen aangeven en nog veel meer.


Certificering 28 03 19


Deze mooie, diverse, vrouwen zullen in de komende periode gekoppeld worden aan een gezin in de gemeentes Súdwest-Fryslân of De Fryske Marren. Zij zullen deze gezinnen wekelijks steunen met een luisterend oor, praktische hulp en vriendschappelijk contact. Een spelletje doen, naar de speeltuin, samen de afwas doen, een kopje koffie drinken of naar de bibliotheek. Allemaal dingen die voor een gezin nét een beetje lucht kunnen geven.

Ruimte voor gezinnen
Ben of ken jij een gezin die de hulp van een Home-Start vrijwilliger goed kan gebruiken? Woonachtig in gemeente de Fryske Marren of Súdwest-Fryslân? Neem dan contact op met coördinator Karlijn Houben via k.houben@humanitas.nl of app/bel op 06-51311852. Meer informatie vind je op deze website onder het kopje gezinnen.