Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Home-Start Coevorden

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en opgeleide vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinator Home-Start Coevorden

Dorien Cazemier
06 51 68 13 64
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Adres
Jan van Scorelstraat 7
7741 XM
Coevorden

dorien.cazemier@icare.nl
06-51681364

Uitvoerende organisatie
Icare JGZ

Gemeente
Coevorden

Social links


Logo Hs 25

Ben jij degene die geweldig vrijwilligerswerk zoekt en...

die 2 tot 3 uur in de week tijd heeft om een gezin met jonge kinderen te ondersteunen?

Als vrijwilliger doe je dit in het gezin door middel van een luisterend oor, het delen van ervaringen, door samen op pad te gaan en te kijken naar de mogelijkheden waar het gezin behoefte aan heeft.

Home-Start is de organisatie die al 15 jaar in Coevorden gezinnen ondersteunt tijdens de zwangerschap of met jonge kinderen van 0 tot 14 jaar, met de vraag die zij hebben. Ons uitgangspunt is dat als ouders (weer) goed in hun vel zitten, dit automatisch zijn weerslag heeft op de kinderen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid vinden we heel belangrijk.

We zijn een gezellige organisatie met aandacht, persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van vrijwilligers. Je krijgt een training, reiskostenvergoeding een kerstpakket én elk jaar doen we iets leuks met elkaar.