Locaties

161 gemeenten bieden Home-Start aan
In 161 gemeenten wordt Home-Start aangeboden aan gezinnen met opgroeiende kinderen. Per jaar worden in totaal nu ruim 4000 gezinnen ondersteund.

Voor gezinnen
Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de coördinator in jouw gemeente. Op de kaart en via het zoekveld vind je de dichtstbijzijnde Home-Start locatie.

Nieuw: Oudertelefoon
Is het Home-Start programma (nog) niet in jouw gemeente? Wil je nu meteen je verhaal kwijt? Home-Start werkt samen met de hulplijn voor ouders. Je kunt de oudertelefoon anoniem bereiken via telefoon en chat om te praten over je gezinssituatie. Bel 085 130 46 58. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 9.00-15.00 uur + 20.00-22.00 uur. Op vrijdag 12.00-15.00 is er ook iemand bereikbaar die Engels spreekt. Fridays from 12 noon to 3 pm also for English speakers.

Vrijwilligers
Wil je als vrijwilliger iets betekenen voor Home-Start gezinnen? Op de kaart vind je de dichtstbijzijnde Home-Start locatie. Aanmelden kan bij de coördinator of via het aanmeldformulier.

Verwijzers
Wilt u als professional meer weten over Home-Start vanwege een verwijzing? Neemt u dan rechtstreeks contact op met de Home-Start coördinator van de gemeente waarin het gezin woont.