Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Home-Start Diemen

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en opgeleide vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinator Home-Start Diemen

Margo van Oosterhout
06-51451009
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Adres
Brede Hoed
D.J. Den Hartoglaan 8
1111ZC Diemen

Mailadres
06-51451009

Uitvoerende organisatie
Combiwel voor kinderen

Gemeente
Diemen

Social links


Gezinnen

Ben jij een gezin met in ieder geval een kind onder de 7 jaar en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. De vrijwilligers van Home-Start zijn ervaren vaders of moeders of hebben ervaring met kinderen. Zij luisteren, gaan samen naar een gesprek, gaan met u en de kinderen op pad of helpen bij dat waar u behoefte aan heeft. Nieuwsgierig neem contact op met Margo van Oosterhout of stuur een email. De gegevens staan boven aan deze pagina.

more-button

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Besluit je na een kennismakingsgesprek om vrijwilliger bij Home-Start te worden, dan krijg je eerst een driedaagse training aangeboden. Deze training is voor alle nieuwe vrijwilligers in Amsterdam en Diemen wordt maandelijks gegeven.
Neem contact op met Margo van Oosterhout voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek. De gevens vind je bovenaan de pagina.

Zomeruitje 2015