Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Home-Start Leeuwarden

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinatoren Home-Start Leeuwarden

Gerda Groen
06-12687918
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Ytsje Noordenbos
06-51384995
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Adres
Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden

g.groen@humanitas.nl
058-2666608

Uitvoerende organisatie
Vereniging Humanitas

Gemeente
Leeuwarden

Social links


Beeld Tbv Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht!

Als Home-Start vrijwilliger ondersteun je tijdelijk gezinnen met diverse opvoedingsvragen. Je biedt een luisterend oor, denkt mee, onderneemt diverse activiteiten met de  kinderen en ouder(s) of je gaat er bijvoorbeeld samen met het gezin lekker op uit. Het uitgangspunt is dat de ouder(s) mede dankzij jou weer in hun kracht komen en de opvoeding weer (beter) aankunnen. 

Zelf ervaring hebben met opvoeden is een vereiste. Aanvullend op je eigen ervaring bieden we je ook een voorbereidende training bestaande uit drie bijeenkomsten. Tijdens deze training bereiden we je met een afwisselend programma en concrete praktijkvoorbeelden, voor op je rol als vrijwilliger en maak je kennis met de Home-Start methodiek en organisatie. Ook is er ruimte voor vragen en persoonlijke inbreng.

Spreekt dit je aan, wil je je aanmelden of graag eerst nog wat meer informatie hebben mail dan naar g.groen@humanitas.nl of y.noordenbos@humanitas.nl of bel met: 06-12687918 (Gerda Groen) anders 06-51384995 (Ytsje Noordenbos).