Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Home-Start Medemblik

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinator Home-Start Medemblik

Christine Samsom
06 10 95 92 88
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Adres
Koepoortsweg 97
1624 AC Hoorn

home-start.west-friesland@humanitas.nl
06 10 95 92 88

Uitvoerende organisatie
Humanitas

Gemeente
Medemblik

Social links


Home-Start Medemblik per januari 2018

In januari 2018 is het Home-Start-programma in de gemeente Medemblik van start gegaan. Home-Start biedt ondersteuning aan gezinnen met kinderen van 0-18 jaar. Home-Start wordt in deze regio uitgevoerd door Humanitas West-Friesland in opdracht van de gemeente Medemblik. Sinds de zomer van 2021 krijgen ook de eerste gezinnen in de SED gemeenten ondersteuning van onze gedreven vrijwilligers.

Voor Home-Start zijn we op zoek naar enthousiaste, ervaren opvoeders, die goed kunnen luisteren, positief in het leven staan en een open, geïnteresseerde houding hebben. De vrijwilligers van Home-Start krijgen een uitgebreide training, voordat ze in een gezin aan de slag gaan.
Wil je graag wat voor een ander betekenen? Lijkt het je waardevol om vanuit je eigen opvoedervaring een gezin te ondersteunen? Dan is Home-Start misschien iets voor jou!

De vrijwilligerstraining bestaat uit 4 ochtendbijeenkomsten op de woensdagochtend en start in oktober 2021. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan per mail: c.samsom@humanitas.nl of neem contact op met Christine Samsom, coördinator van Home-Start: tel. 0610959288.