Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Home-Start Veenendaal

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en opgeleide vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinatoren Home-Start Veenendaal

Anneloes Nolden
06-51847386
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Tineke van der Weerd
06-10919430
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Adres


t.vanderweerd@humanitas.nl
06-10919430

Uitvoerende organisatie
Vereniging Humanitas

Gemeente
Veenendaal

Social links


Start VoorleesExpress

Humanitas voert sinds januari de VoorleesExpress uit in Veenendaal.

more-button

Help jij een gezin op weg?


more-button

Bekijk hier de film "All we need is a helping hand"


more-button

Welkom bij Home-Start Veenendaal

Wij van Home-Start weten goed wat de uitdagingen en kansen zijn voor gezinnen in Veenendaal. Heb je het zwaar met je kinderen? Voel je je alleen? Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je een steuntje in de rug kunt gebruiken. Home-Start is er ook voor jou. Home-Start wordt kosteloos aangeboden aan Veenendaalse gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ook bieden wij ondersteuning aan zwangeren vanaf 28 weken.

Hoe meld ik me aan?
Ben je moeder of vader van een of meer kinderen en wil je meer informatie over ondersteuning door een van onze vrijwilligers? Neem dan gerust contact op met de coördinator Tineke van der Weerd of Anneloes Nolden. Hierboven vind je de gegevens van de Home-Start coördinator(en).

De Home-Start coördinator maakt een afspraak met jou om samen, bij jou thuis, je vraag te bespreken. Als je daarna besluit gebruik te gaan maken van de ondersteuning die Home-Start biedt, wordt er een vrijwilliger aan je voorgesteld. Als het klikt, komt de vrijwilliger een dagdeel per week bij je thuis. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte kun je ondersteuning krijgen van drie maanden tot ongeveer een jaar, en soms ook langer.

Wil je vrijwilliger worden?
Vrijwilligers zijn het "goud" van Home-Start. Minimaal 1x per jaar start er een training voor nieuwe vrijwilligers. De training geeft handvatten op het gebied van o.a. communicatie, andere culturen, grenzen en bereid je voor op de ondersteuning van de gezinnen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bel één van de coördinatoren vrijblijvend voor meer informatie:
Anneloes Nolden: 06-51487368 / a.nolden@humanitas.nl
Tineke van der Weerd: 0610919430 / t.vanderweerd@humanitas.nl

Wilt u Home-Start voor een gezin?
Als u denkt dat Home-Start voor een gezin een passend aanbod kan zijn, kunt u contact opnemen met de coördinator, Tineke van der Weerd of Anneloes Nolden. Op de pagina verwijzer vindt u hierover meer informatie.

Mamacafé Cultuurfabriek

Humanitas/Home-Start verzorgt in samenwerking met bibliotheek en speelotheek Veenendaal iedere woensdag een mamacafé in de Cultuurfabriek. Kijk voor meer informatie op onderstaande link.

https://www.bibliotheekveenendaal.nl/Agenda.html

Organisatie

Home-Start wordt in de gemeente Veenendaal uitgevoerd door Humanitas.

https://www.humanitas.nl/afdel...

https://www.humanitas.nl/afdel...