Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Home-Start Gemeente Apeldoorn

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en opgeleide vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinatoren Home-Start Gemeente Apeldoorn

Haske de Roover
06 57 93 11 94
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Krista Bonekamp
06 54 98 58 92
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Petra Tromp
06 25 00 97 30
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Adres
Prins Willem-Alexanderlaan 1419
7312 GA Apeldoorn

home-start@stimenz.nl
088-7846464

Uitvoerende organisatie
Stimenz

Gemeente
Apeldoorn

Social links


Ouder & kind café

Elke ouder is wel eens onzeker of heeft vragen over de opvoeding. Misschien ben je wel op zoek naar contacten met andere ouders? Dan is het ouder & kind café iets voor jou! Je ontmoet andere moeders/vaders, die mogelijk dezelfde vragen hebben als jij. Met elkaar kun je tips en ervaringen uitwisselen. Maar het is ook een gezellig moment om andere ouders te ontmoeten. We organiseren regelmatig activiteiten of workshops.

more-button

Onze vrijwilligers bezoeken wekelijks ouders die wel wat steun kunnen gebruiken. Het contact is voor zowel voor de ouder als de vrijwilliger waardevol en leerzaam!

Stimenz Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin in Apeldoorn kan komen te staan. Heb je problemen met een van de kinderen, weinig contact met vrienden of familie en/of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Home-Start is er voor jou en wordt kosteloos aangeboden aan gezinnen met ten minste één kind tot 18 jaar.

Hoe meld ik me aan? Neem dan gerust contact op met een van de coördinatoren Petra, Haske of Marion. We maken dan een afspraak om samen bij jou thuis jouw vraag te bespreken.

Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld. Wanneer het klikt, komt de vrijwilliger een dagdeel per week bij je thuis. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte kun je ondersteuning krijgen. 

Wil je vrijwilliger worden?
Wanneer je overweegt om Stimenz Home-Start vrijwilliger te worden, kun je bij de coördinator informatie opvragen en/of je aanmelden.

Wilt je ondersteuning aanvragen voor een gezin?

Neem contact op met een van de coördinatoren.

Op het tabblad VERWIJZERS vindt u hierover meer informatie.