Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Home-Start Apeldoorn

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinatoren Home-Start Apeldoorn

Marion Wolbers
06 54 98 58 92
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Petra Tromp
06 25 00 97 30
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar

Adres
Brinklaan 268
7311 JD Apeldoorn

home-start@stimenz.nl
088-7846464

Uitvoerende organisatie
Stimenz

Gemeente
ApeldoornWij van Home-Start weten goed wat de uitdagingen en kansen zijn voor gezinnen in Apeldoorn. Heb je problemen met de kinderen, weinig contact met vrienden of familie, gebrek aan geld of een ander probleem en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Home-Start is er voor jou. Home-Start wordt kosteloos aangeboden aan gezinnen met ten minste één kind tot zeven jaar. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook oudere kinderen in je gezin zijn.

Hoe meld ik me aan?
Ben je moeder of vader van een of meer jonge kinderen en wil je meer informatie over ondersteuning door een van onze vrijwilligers? Neem dan gerust contact op met de coördinator. De Home-Start coördinator maakt een afspraak met jou om samen, bij jou thuis, je vraag te bespreken. Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld. Als het klikt, komt de vrijwilliger een dagdeel per week bij je thuis. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte kun je ondersteuning krijgen van drie maanden tot ongeveer een jaar, en soms ook langer.

Wil je vrijwilliger worden?
Als je overweegt om Home-Start vrijwilliger te worden, kun je bij de coördinator informatie opvragen. Ook kun je je direct aanmelden via de mail.

Wilt u Home-Start voor een gezin?
Als u denkt dat Home-Start voor een gezin een passend aanbod kan zijn, kunt u contact opnemen met de coördinator. Op de pagina verwijzer vindt u hierover meer informatie.


Organisatie
Home-Start Apeldoorn wordt aangeboden door Stimenz 088 784 64 64 , Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn. www.stimenz.nl

Mail: home-start@stimenz.nl