Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Home-Start Gemeente Apeldoorn

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en opgeleide vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinatoren Home-Start Gemeente Apeldoorn

Haske de Roover
06 57 93 11 94
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Marion Wolbers
06 54 98 58 92
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Petra Tromp
06 25 00 97 30
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Adres
Prins Willem-Alexanderlaan 1419
7312 GA Apeldoorn

home-start@stimenz.nl
088-7846464

Uitvoerende organisatie
Stimenz

Gemeente
Apeldoorn

Social links


OUDERS ONLINE

Alle ouders hebben wel eens vragen over de opvoeding van hun kind(eren). Tijdens de bijeenkomst van Ouders Online kan je niet alleen je eigen ervaringen delen, maar luister je ook naar de inbreng van andere ouders.  Het voordeel hiervan is dat je niet steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en dat je zelf kunt kiezen met welke tips je thuis aan de slag gaat. Jij doet toch ook mee? We ontmoeten elkaar elke 3de woensdag van de maand van 19u30 tot 21u00. Na afloop van de online bijeenkomst heb je heel veel inspiratie, nieuwe ideeën en praktische tips opgedaan.

more-button

Onze vrijwilligers bezoeken wekelijks vele gezinnen die wel wat steun kunnen gebruiken. De betrokken vrijwilliger ondersteunt de ouder in een moeilijke periode.

Het contact is voor zowel voor de ouder als de vrijwilliger waardevol en leerzaam!

Stimenz Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin in Apeldoorn kan komen te staan. Heb je problemen met een van de kinderen, weinig contact met vrienden of familie en/of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Home-Start is er voor jou en wordt kosteloos aangeboden aan gezinnen met ten minste één kind t/m 17 jaar.

Hoe meld ik me aan? Ben je moeder of vader van één of meer kinderen? En wil je meer informatie over ondersteuning door een van onze vrijwilligers? Neem dan gerust contact op met een van de coördinatoren Petra, Haske of Marion. We maken dan een afspraak om samen bij jou thuis jouw vraag te bespreken.

Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld. Wanneer het klikt, komt de vrijwilliger een dagdeel per week bij je thuis. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte kun je ondersteuning krijgen van drie maanden tot één jaar.

Wil je vrijwilliger worden?
Wanneer je overweegt om Home-Start vrijwilliger te worden, kun je bij de coördinator informatie opvragen. Ook kun je je direct aanmelden via de mail.

Wilt u Home-Start voor een gezin aanvragen?

Denkt u dat Home-Start voor een gezin een passend aanbod kan zijn, kunt u contact opnemen met een van de coördinatoren.

Op het tabblad VERWIJZERS vindt u hierover meer informatie.