Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Home-Start Assen

is thuis in gezinnen

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en opgeleide vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de buurt van onze Home-Start locatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinator(en). Let op: gezinnen kunnen alleen meedoen aan het Home-Start programma in hun eigen gemeente.Coördinatoren Home-Start Assen

Fatiha Aharouil
06-83480340
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Jamila Aharouil
06-83 48 03 40
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren
Projectleidster collectieve ondersteuning
Suzet Heikens
06-57229579
Home-Start 0 t/m 6 jaar
Home-Start vanaf 7 jaar
Home-Start voor zwangeren

Adres
Scharmbarg 35
9407 EA Assen

j.aharouil@icare.nl
06- 51062720

Uitvoerende organisatie
Icare JGZ

Gemeente
Assen

Social links


De (Home-Start) Vader tafel.

Home-start Assen is in Maart 2021 gestart me het project "vaders op de kaart" Naast het actief anders invulling geven aan de uitvoering van het programma, is er ook een stap gezet om een plek te creëren waar vaders met andere vaders in contact kunnen komen. Onder leiding van een getrainde gespreksleider. Voor echte gesprekken over vaderschap! Met dit initiatief willen we vaders laten weten dat ook zij de ruimte krijgen om vragen te hebben over het vaderschap. We willen hiermee bereiken dat het binnen de informele zorg een norm wordt om vaders actief te benaderen, betrekken en ruimte te bieden om vorm te geven aan hun essentiële rol als Vader. Maar vooral, dat vaders een plek krijgen waarin ze hun vaderschapskwaliteiten met steun van andere vaders kunnen ontwikkelen, want laten we vooral eerlijk zijn opvoeden is voor iedereen een uitdaging!

De Vader tafel, is voor alle vaders!

De Vader tafel wordt begeleid door onze getrainde gespreksleider Randy Soemosemito.

Vaders kunnen zich opgeven via, devadertafel@gmail.com of via 06-51062720

Deelname is gratis.


IMG 20211028 WA0001
De vadertafel


Ouder ochtenden:

Elke eerste dinsdag van de maand!

Aan de hand van thema’s gaan ouders met elkaar in gesprek over alles wat te maken heeft met de opvoeding van uw kinderen. Dat kinderen krijgen leuk is en er veel plezier en liefde mee gepaard gaat weten we. Maar wat we ook weten is dat het ook gepaard gaat met uitdagingen. Ouders staan hier niet alleen in. Ons doel is om ouders met elkaar in contact te brengen, thema’s met elkaar te bespreken. Maar vooral ongedwongen en gezellig ontmoeten. Dit gebeurt onder begeleiding van een gespreksleider die vanuit eigen opvoedervaring meepraat en vooral vanuit gelijkwaardigheid het gesprek begeleid. Met leuke tools en een gezamenlijk ontbijtje of wat lekkers hopen we de ontmoeting op gang te brengen. Er is een begeleidster aanwezig die leuke activiteiten kan doen met de kinderen zodat u ongestoord kunt ontmoeten.

u op te geven voor de ochtenden kunt u bellen of appen naar:

06-51062720 of mailen naar j.aharouil@icare.nl

Bellen voor informatie kan altijd!