Leerlingen Online Marketing buigen zich over Zuidwest Friesland

Een wirwar van kanalen, daar kunnen we tegenwoordig gebruik van maken om Home-Start onder de aandacht te brengen. Maar.. Zetten we dit goed in? En welke mogelijkheden liggen er nog? Dit onderzochten 25 leerlingen van de ROC Friese Poort in Leeuwarden.


Img 20190128 120459 Resized 20190128 052506654


Voor het vak Online Marketing hebben 3e-jaars leerlingen zich in december en januari gebogen over Home-Start Zuidwest Friesland. Hun focus lag op de gemeente de Fryske Marren.

Vandaag hielden 6 groepjes een presentatie over hun bevindingen. Van andere posts op Instagram zetten tot flyers uitdelen, van youtube filmpjes maken en twitteren tot vrachtwagens huren (!), alles kwam voorbij. Na heel veel inspiratie en nieuwe kennis mocht de tweekoppige jury, bestaande uit coördinator Karlijn en collega Margriet van Home-Start Zuidoost Friesland, kiezen welk groepje het beste plan gepresenteerd heeft. Dat werden de jongens die ons ervan overtuigd hebben om Facebook tóch te gaan starten. Zij mochten dan ook een opzet maken voor een Facebookpagina. Zo inspirerend om de jeugd te betrekken bij onze praktijk!!