Beursvloer de Liemers

Op maandag 18 november 2019 werd de Beursvloer de Liemers georganiseerd in De Stek in Duiven.


Match Beursvloer Nah 2019


Tijdens deze bijeenkomst bieden bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit de Liemers pro Deo hun diensten en/of expertise aan. Maatschappelijke organisaties kunnen hiervan gebruik maken.

Loes, Elly en Agnes zijn namens Humanitas Home-Start naar deze bijeenkomst geweest.

Na een welkomstwoord en een openingsact door Swabaa movements werd de beursklok geluid en kon je proberen matches te scoren.

Als er een match gemaakt was moest er samen een formulier ingevuld worden met de omschrijving en de waarde van de match. Daarna moest je samen op de foto en werd de match gecontroleerd en ondertekend door een notaris.

Elly en Agnes waren er voor het eerst. De eerste match hebben zij samen gedaan. Toen ze wisten hoe het werkte zijn ze apart de beursvloer opgegaan.

Het was fijn dat Loes een voorselectie had gemaakt van bedrijven die iets voor ons konden betekenen zodat we gericht te werk konden gaan.

Wij hebben in totaal 9 matches binnengehaald, o.a. voor 1 gezin een gratis kinderfeestje met 6 kinderen, een dansworkshop voor kinderen van 4 tot 11 jaar, 10 vrijkaartjes voor een kindervoorstelling in het Musiater in Zevenaar.

Wij hebben weer gemerkt dat veel bedrijven en mensen Home-Start een warm hart toe dragen en graag belangeloos iets willen doen voor onze gezinnen en vrijwilligers.